*Recipe 1. 팬에 올리브오일을 두르고, 다진 마늘, 다진 양파, 소금&후추를 넣어 볶아줍니다. 1. Coat the pan with olive oil, add chopped garlic, chopped onion and salt&pepper to taste and saute.
2. 홀 토마토 캔, 바질, 로즈마리 등의 허브를 넣고 끓이고, 믹서로 곱게 갈아 소스를 완성합니다. 2. Add canned tomatoes, herbs(basil, rosemary, parsley), cook and blend with hand blender.
3. 쥬키니, 애호박, 토마토, 가지를 얇게 슬라이스합니다. 3. Slice zucchini, yellow zucchini, tomatoes and eggplant.
4. 오븐 팬 위에 소스를 두르고, 슬라이스한 채소를 올리고, 소금 후추를 뿌려줍니다. 4. Spread tomato sauce on the pan, lay sliced vegetables and season with salt&pepper.
5. 종이호일을 덮고 175도로 예열한 오븐에 넣어 30분간 구워줍니다. 5. Cover the pan with baking paper and bake in preheated oven at 175C for 30min. 사용하는 오븐에 따라 온도와 시간은 달라질 수 있습니다. Temperature and baking time may vary due to type of the oven.
6. 완성된 라따뚜이 위에 올리브오일, 파마산치즈(*선택)를 뿌려 마무리합니다. 6. Remove from the oven, sprinkle olive oil and parmesan cheese(*optional). done!